Oplevering project Kokomo City Antwerp

Comit heeft de laatste weken niet stil gezeten. Achter de schermen hebben we voorbereidingen en plaatsing gedaan van het complete netwerk in de nieuwe hotspot van Antwerpen: Kokomo City.
We hebben een volledig netwerk aangelegd waarbij het interne netwerk afgescheiden is van het gastennetwerk. Zo kunnen we voorkomen dat gasten ongewild of onvrijwillig toch aan private documenten en systemen kunnen. Tevens is het netwerk dusdanig ingesteld dat de totale capaciteit van het netwerk niet volledig kan worden geconsumeerd door gasten. Zo zorgen we ervoor dat bedrijfskritische systemen zoals bancontact toestellen en tv-schermen steeds genoeg bandbreedte hebben om de werking te garanderen.

Dit ganse netwerk valt onder het beheer van Comit, waardoor het ons in staat stelt om vanop afstand dit te monitoren en bij te sturen wanneer nodig. Ook staan we in voor de upgrades van de toestellen, welke nodig zijn om eventuele beveiligingsproblemen op te lossen of nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

Short recap:

We willen via deze weg onze uitdrukkelijke dank uiten voor het vertrouwen welke Kokomo City in ons gesteld heeft en wensen hun veel succes met het uitbaten van hun nieuwe zaak! Ook danken we alle andere leveranciers voor de vlotte samenwerking, hierbij denken we aan AV-Events.

Technische gegevens

Volgende toestellen zijn momenteel geplaatst:

2 x Unifi UAP-HD

1 x Unifi 8 poort Switch met POE (Power Over Ethernet)

1 x Unifi Security Gateway


Zelf ook interesse in volledig afgescheiden netwerk? Contacteer ons